Warme truien dag vandaag!

lekker warm

Vandaag is het warme truiendag. Ik ben altijd vol goede intenties, maar lichtelijk lui aangelegd en ook wel gevoelig voor temperatuur. Ik heb het niet graag koud! Mijn echtgenoot is eveneens vol goede klimaatintenties, maar praktischer ingesteld en altijd op zoek naar mogelijkheden energie te besparen. Zo hebben we van de week bij de Zeeman Thermisch ondergoed gekocht (goed spul!), of in gewone taal, lange onderbroeken en hemden.

Het bracht ons terug in de tijd dat we in Zuid-Korea woonden en alles op alles moesten zetten ’s winters warm te blijven vanwege de gebrekkige verwarming in huis. Lang ondergoed was een must en ook een heerlijke onderlaag om warm te blijven.

Vandaag dus (eigenlijk de hele koudegolf al) warme truien en lang ondergoed. Het scheelt absoluut een paar graden!

Probleem: In de winkels en op bezoek bij anderen smelten we weg. Dunne laagjes over elkaar zijn volgens mij dus beter dan een dikke wollen trui.

Een glaasje Beerenburg is natuurlijk ook lekker!

Nog wat tips over stoken en besparen op de site van genoeg

Succes!

 

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: