About me

Foto0004Ik ben Margreet Batteau-Sonneveld, geboren in 1955 in Schiedam, oude jeneverstad. Hoewel ik overal gewoond heb liggen mijn wortels daar, want ik voel me het meest thuis wanneer ik dat heerlijke Schiedamse accent om me heen hoor. Ik hoor gelijk de tantes van vroeger op verjaardagen!

Ik hou van schrijven en verwerk in mijn blogs mijn dagelijkse belevenissen. Verder ben ik een verwoed tweedehands winkel bezoeker, lees ik graag en ben ook graag buiten.

Ik ben getrouwd met Kim, my own American, die sinds 2011 met pensioen is. Time flies when you are having fun…Ik heb vier kinderen, twee ‘aanhangers’, vier kleinzoons, en sinds juli 2018 een kleindochter; my life and joy!

Moeder zijn is een enorm geschenk. Met alle ups en downs die erbij horen ben ik diep dankbaar dat ik betrokken mag zijn bij de boeiende levens van onze nakomelingen en hun kroost. Het geeft me veel voldoening om stand-by te zijn voor de (klein)kinderen.

Acht jaar van ons leven hebben we doorgebracht in Zuid Korea. Een hele goeie ervaring, waar ik geleerd heb mijn eigen gewoontes en culturele verworvenheden ten minste niet meer als vanzelfsprekend de beste te zien.

Vanwege de afkomst van mijn man Kim zijn we zeer regelmatig in de Verenigde Staten.

4 gedachten over “About me”

 1. Ik las je blog over de evangelische gemeente in thessaloniki. Graag zou ik het adres en de aanvangstijd van die gemeente willen hebben. Dan zouden we daar as. zondag evt. naar de dienst kunnen gaan.
  Hartelijk dank!

  Like

 2. Hallo! Leuk om je reactie te lezen! Ik kreeg hem vandaag dus ik weet niet of het nog op tijd is? In ieder geval: Greek Evangelical Church, 35 P.P. Germanou Street, Thessaloniki, 10.30 am en 19.00 uur. Woensdag ‘prayermeeting’: 19.30 uur; tel. dominee: 2310235560 Hij spreekt Engels! In de kerk vertaalden ze voor ons in het Duits.
  Het is dichtbij de boog van Galerius. Aan de overkant van die drukke straat, is het een zijstraat. Goeie dienst!

  Like

 3. Hallo Margreet
  Ik ben Nasser.
  Ik heb jou overal gezocht, uiteindelijk heb ik op internet jou blog gevonden.
  Wij willen graag jullie zien.
  We gaan jullie heel erg missen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: