wpid-image-1.jpeg

(part of the )Choate class of 1964 

wpid-sam_1232.jpg

welkom in Amerika, schadevergoeding voor alles

Tweedehands winkels, natuurlijk!

Tweedehands winkels, natuurlijk! New York City, Manhattan/Greenwich Village

SAM_1265

Mijn schoenen aan het betalen…$16,00!

 

Advertenties

2 gedachten over “Wat plaatjes..

 1. Herman

  Ha Margreet, die foto van de oude mannen: heerlijk. Begrijpelijk dat jij nog trots bent op je slanke ventje, strak in z’n Europese plunje. Maar het zijn natuurlijk ook de mode-verschillen, die er altijd al zijn geweest tussen de USA en Nederland. Dat was je toch wel eerder opgevallen bij je reizen? Of anders Saskia? Zelfs binnen Europa zie je verschillen, als je er op let. Ik heb nog een oude blazer uit Zweden. Op z’n Zweeds net even anders gesneden: minder overhemd te zien in het front. Zal ook wel iets met het koudere klimaat te maken hebben. Dochterlief vond niets in haar smaak toen we net verhuisd waren naar Stockholm. Maar even later was het ook stretchbroek, wit bloesje en paardenstaart zoals bij de Zweedse schonen. En dat tenue was later in Brussel weer niet te krijgen, o ramp.
  Nogmaals, verrukkelijke foto. Hier is de mode net weer van wijde pijpen naar strak gegaan. In onze ogen dus een plaatje van een stel ouwe mannen in ouwe pakken. Dat valt bij de groepsfoto van de GKV-synode minder op. Maar ze zijn het wel 😉

  Like

 2. Margreet Berichtauteur

  Ik overdreef schromelijk ::) Op de foto valt het eigenlijk nog wel mee. Ja de mode maakt het verschil zoals ik al schreef. Vreemd verschijnsel maar waar. Meestal dragen mannen hier casual kleding, het viel daarom misschien extra op. Toch zie ik hier in kerken bijvoorbeeld vlottere mannen! En ja toen we terugkwamen uit Korea was ik helemaal gedesoriënteerd wat mode betreft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s