Back to the US of A – Fotodagboek West Frankfort

Om een idee te krijgen waar Kim’s vader opgroeide hebben we rondgelopen in West Frankfort en foto’s genomen van de gebouwen die er al stonden in zijn jeugd. WF is een klein, onopvallend stadje, omringd door mooie natuur. Zeker in Wayne’s jeugd moet de omgeving nog zeer bosrijk geweest zijn. Op de foto van een feestje in de kerk (moederdag!) staan veel van de leden en je krijgt een armoedige indruk. Boeren ongetwijfeld, harde werkers. De foto is van slechte kwaliteit, dus ik kan hem helaas niet plaatsen.

In het stadhuis konden ze geen gegevens vinden over Henry Batteau ook in de Countyhouse was niets. Helaas. Nog meer vragen. Waar werd Henry geboren? Waar stierf hij? We zoeken verder!

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

Eén gedachte over “Back to the US of A – Fotodagboek West Frankfort”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: