De bijl erin

Vandaag lenteachtig weer, dus mijn echtgenoot heeft de grote eerste stap gezet: alle pergola’s, palen en hekwerken weggezaagd uit het tuintje van ons huurhuis. Een van de vorige bewoners had zich behoorlijk uitgeleefd met hout van de Gamma en de tuin opgedeeld in kleine postzegels. Alles was inmiddels overwoekerd door klimop en wijn- en clematisranken. Ik hou wel van een beetje wild, maar dit was zelfs mij te gortig.In de tuin overviel mij altijd een licht gevoel van claustrofobie.

foto Viva forum

De tuin is nu lichter en lijkt een stuk ruimer! En het is nog maar de eerste fase. De volgende is: alle steentjes eruit halen, de grond egaliseren, een terras leggen, en zo mogelijk een stukje gras.

Voor mij het ultieme zomergevoel: met blote voeten in het gras…

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

2 gedachten over “De bijl erin”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: