Voor wie van Aziatisch eten houdt

quiz

Aziatische-ingrediënten.nl. Deze site is een geweldige vondst. Ik was op zoek naar een webwinkel voor Koreaanse producten, een nieuwe, omdat mijn eigen gesloten is wegens de geboorte van een dochter. Dat gebeurt dus ook in de digitale wereld. Ga je online shoppen, kan 24/7 tegenwoordig, sta je voor een dichte deur. Ik vond het eigenlijk wel leuk. Opeens landt dat virtuele gebeuren op aarde. De wereld van vlees en bloed en levende mensen.Die baby’s krijgen.

Maar goed, ik dwaal af. Ik vond dus deze site en ben daar zeer enthousiast over want voor zover ik het nu kan bekijken is er uitleg over honderden Aziatische producten, gerangschikt onder categorieën van land van herkomst, sauzen/smaakmakers/groenten enzovoorts. Heel leerzaam en met een mooie duidelijke lay-out. Foto’s en filmpjes over de oorspronkelijke bereiding van tofu  (een soort kaas van sojabonen) in Japan bijvoorbeeld. (Zoekend naar een afbeelding van tofu stuitte ik ook op deze site. Voor de echte doorzetters: hoe maak je je eigen tofu!)

Wie van Aziatisch koken houdt: ga kijken!

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

3 gedachten over “Voor wie van Aziatisch eten houdt”

  1. Hoi Margreet. Leuk dat je zo enthousiast bent over mijn site. Dank je wel voor je aardige stukje.
    Wel grappig dat je het Aziatisch-eten.nl noemt terwijl het Aziatische-ingredienten.nl heet, gelukkig klopt het linkje wel 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: