welkom

Ik heb een aparte categorie christelijk geloof omdat het me leuk lijkt over actuele onderwerpen te lezen en schrijven. Daar verdiep ik me wat meer in en deel wat ik leer en ontdek.

Koken is een andere hobby hoewel ik er direct bij zeg dat je niet bij mij moet zijn voor driegangen menu’s. Snel, pittig en voedzaam is mijn devies!

En dan last but not least kleinkinderen. Over hen (vier kleinzoons, Niek van 12 jaar , die piano speelt en tennist; broer Kris van 9 jaar, die klarinet speelt, tennist en op kickbiken zit. En Noah van 6 jaar, die zwemles heeft en zijn broertje Nathanael, die in juli 2016 1 jaar werd en de hele dag druk is met de omgeving te ontdekken,  schrijf ik met veel plezier. Hun ontwikkeling, hun taal, hun observaties. Kostelijk en leerzaam. Maar over de grote jongens kan ik niet zoveel meer schrijven omdat ze alles zelf nu kunnen lezen en het niet altijd leuk vinden misschien als ik over hen schrijf.

Advertisements

2 gedachtes over “welkom

  1. Beste Margreet,
    Op facebook heb ik je reis gevolgd, heel interessant! Heb geen reactie geplaatst omdat ik verder nauwelijks iets met facebook doe en er niet zo mee overweg kan. Maar jullie belevenissen waren de moeite waard. Sterkte met het weer acclimatiseren in NL!
    Hartelijke groeten,
    Ko Joosse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s