Leuke kunstblog

ProeflabKunstenaars kom je overal tegen. Om brood op de plank te krijgen moeten ze wel een baan hebben die de verzekeringen en de huur of hypotheek betaalt. Zo leerde ik Daphne kennen bij mijn vorige baan op de communicatieafdeling van het Medisch Centrum Westeinde in Den Haag. Ze had de kunstacademie gedaan, maar had daarnaast altijd gewerkt. Heel leuk samen gewerkt. Ze had ook een blog vertelde ze, maar het heeft lang geduurd voor ik die gevonden had…

Daphne maakt kunst die fantaseert over architectuur en stadsontwikkeling. Door de ontwerpen maakt ze wat foeilelijk is vrolijk en eigenlijk aantrekkelijk. Door haar fantasie en kleurgebruik ga je met andere ogen kijken naar de westerse verstedelijking en zie je nieuwe mogelijkheden die zo gek nog niet zijn. Flatgebouwen in de vorm van bergen waardoor ze in het landschap opgaan bijvoorbeeld. Humor, kleur en heel veel fantasie. Ik word er vrolijk van.

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in kunst. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s