En zo is het weer voorbij

Een jaar lang leef je met de gedachte aan een belangrijke gebeurtenis die al dichter bij komt. Een paar maanden lang voel je de spanning stijgen tot een aantal weken van tevoren de piek in zicht komt: hoe krijg ik alles klaar? En dan is het net als bij de Tour de France, waar je uren staat te wachten op een hete berghelling, en in minder dan een minuut zoeft de hele karavaan voorbij en heb je nauwelijks iets ervan gezien. Nu is de tweedaagse trouwerij van zoon Lukas voorbij en ik heb het gevoel alsof ik wakker word uit een droom. Het is dat mijn schoonouders er nog zijn, anders ging ik aan mezelf twijfelen..

We hebben echter twee fantastisch mooie dagen gehad. Met alle incidenten en voorvallen die bij zo’n grootschalig gezelschapsfeest horen. Jammer dat we Jezus niet als gast onder ons hadden toen de bruidscake niet op tijd gearriveerd bleek te zijn…Wie weet had Hij, als ooit de wijn die op bleek, nu de cake doen verschijnen. Niet spottend bedoelt trouwens. Hij was er natuurlijk wel bij en dat bleek vooral tijdens de prachtige samenkomst waar Lukas en Ravinia elkaar trouw beloofden voor God.

Ik was vooral geraakt en ontzettend blij met alle liefde en warmte van vrienden en familie voor het bruidspaar. Zoveel goeie vriendschappen en zoveel liefde voelbaar aanwezig tijdens zo’n feest, echt bijzonder. Zelfs oma en opa uit de VS konden er zijn, beiden toch hoogbejaard, maar nog steeds zeer actief. Vier generaties aanwezig op een bruiloft, wat een zegen.

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

3 gedachten over “En zo is het weer voorbij”

  1. Gaaf. Van harte gefeliciteerd. We waren oorspronkelijk van plan te komen, maar helaas lukte het uiteindelijk toch niet. wel leuk om via internet op allerlei manieren toch op de hoogte te zijn!

    Like

  2. We hebben er enorm van genoten! Groeten vanaf een heerlijk terrasje in Curacao, waar we de beroemde pontjesbrug, ooit gebouwd door Ravinia’s opa Graafland, net zien open en dicht gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: