Trouwen en houwen

Van de week zijn mijn zoon Lukas en zijn verloofde Ravinia in ondertrouw gegaan. De trouwkaarten zijn verzonden en De Grote Dag nadert met rasse schreden, ik begin langzamerhand nerveus te worden.

Ik ben heel slecht in kleding kopen als het moet, gewend als ik ben tweedehands winkels af te struinen en als ik iets leuks zie het te kopen. Nu moet ik toch echt winkel in winkel uit en ik haat passen! Van de week met dochter Saskia 4 winkels gedaan en ik had het helemaal gehad. En nog niks gevonden ook. Tien jaar geleden toen dochter Jesseka trouwde was het ook al zo’n crime. Maar het is voor het goede doel! En ik zie er natuurlijk graag leuk uit, zo ijdel ben ik wel.

Vanmiddag ter ontspanning eerst maar eens een lekkere wandeling in de buurt met echtgenoot, verder door de duinen en eindigend op het strand hebben we ons eigen langdurige samenzijn in het zonnetje gezet.  Het was perfect weer en de natuur is zo overvloedig mooi en staat zo uitbundig in bloei dat het haast niet te bevatten is. Ik stond onder een boom met takken zo zwaar van de bloesem dat het papieren slingers leken. Vreemd hoe echtheid soms zo echt is dat het wel namaak lijkt.

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

3 gedachten over “Trouwen en houwen”

  1. Heerlijk dat wij er zo ook een beetje bij kunnen zijn Margreet.Zo’n mooi sfeertje een high tea.Van harte nog gefeliciteerd met jullie jongste dochter.
    Wat leuk Niek met zijn Christopher Robin muts.
    Is de jongen met de zwarte krullen Saskia’s vriend?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: