Hete hangijzers

Wie het interessant vindt om na te denken over het christelijk geloof en in de buurt van Delft woont moet eens op deze site kijken. Een serie avonden verspreid over het hele jaar tot de zomer over onderwerpen die te maken hebben met het christelijk geloof en waarover gelovigen en niet-gelovige regelmatig struikelen.

Hete Hangijzers!

Verder staan er op de Keep the Faith site een hele serie artikelen van de hand van Simon Holwerda over wetenschap en geloof en over schepping en evolutie, o.a. naar aanleiding van de folder die in heel Nederland verspreid is of gaat worden. Voor de wetenschappelijk geïnteresseerden onder jullie. De moeite van het lezen waard!

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

2 gedachten over “Hete hangijzers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: