herfst

AfbAfb026_3 Afb021_2Herfst_2                                                                                                         

In een paar dagen tijd hebben we in oost,west en midden Nederland de herfstkleuren gezien.    

Afb006_5 Afb005_4Vrijdag in Bergentheim een begrafenis. Na de dienst liep de stoet van kerk. naar kerkhof, een dikke 10 minuten lopen langs kanaal en een stuk het land in. Prachtig gezicht die lange stoet onder de herfsthemel.

Die avond overnachtten we in Markelo, in een hotelletje. De ochtend daarop gewandeld in de bossen daar. De geur, de kleuren en zelfs de zon! 

Vervolgens naar Utrecht waar we noodgedwongen moestenwachten in het Julianapark. Rond 18.00 uur, het tijdstip Afb003_2Afb004_3waarin de warmste oranjekleurtinten in de lucht hangen.

Afb009Afb010Afb001Maandag was weer een mooie dag. Met de kleinkids en hun pappa en mamma en dochter Sas naar Meijendel in de duinen bij Wassenaar. Meijendel is een beroemd pannenkoeken huis waar we geen pannekoeken aten, maar broodjes en uitsmijters. Buiten in de zon. Een ware Indian Summer die afgelopen dagen.

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: