Storm in Scheveningen

Weer terug in Nederland zien we heel andere mooie dingen dan in Frankrijk: Nederlandse storm luchten boven de zee bij Scheveningen.

Storm1Storm3 Afb021Storm_2

Terugkomen van vakantie is altijd een feest omdat we de hele familie weer in onze armen kunnen sluiten. Zondagmiddag direct maar van de gelegenheid gebruik gemaakt en een familiefoto geschoten. Het valt niet mee iedereen er leuk, zichtbaar en tegelijk op te krijgen. Mijn digitale camaraatje heeft een zelfontspanner die we voor het eerst uit probeerden. Na 4 foto’s waarop steeds iemand ontbrak realiseerden we ons dat de timer het helemaal niet deed…degene die ontbrak was degene die het knopje indrukte (en dus gewoon een foto maakte…) Dus weer allemaal in de houding. De glimlach lukte nog net.

Family_edited_6


Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in Daily life. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s