We vermaken ons ’s avonds vaak door een film te kijken. We hebben zelf een aantal video’s meegebracht en er liggen er hier ook heel wat. Ultieme vakantie bezigheid, op de bank, wijntje en een video. We hebben een paar gezien die de moeite waard waren. Het verhaal van de Franse journalist Pearl, die in Afghanistan gekidnapt werd door de Taliban en uiteindelijk onthoofd. De film is gebaseerd op het boek van zijn weduwe, die achterbleef, zwanger van hun zoontje. Tragisch verhaal, maar de vrouw brak niet onder de druk. Goed geacteerd door Angelina Jolie, die ik over het algemeen niet zo mag, maar hier heel overtuigend speelt. 
Verder een klassieker, West of Eden. Vader en zoon tragedie. Twee broers waarvan de een het altijd goed doet en de ander, hoe hij ook z’n best doet, net altijd verkeerd. Hij lijkt behept met een aanleg tot het slechte, volgens zijn vader. De film gaat overd strijd tussen de jongens, het geheim van hun moeder en de tragedie die het resultaat is van dat alles. Boeiende film.
Gisteravond The Black Dahlia gezien. Een soort combi tussen Bold en the Beautiful, NewYork Police en verzin nog maar iets soaperigs. Wij vonden het een hele slechte film!

We hebben inmiddels al 4 huizen gekocht, bijna. Iedere keer als we door de dorpen lopen zeggen we, het zou toch wel heerlijk zijn om hier te wonen. Zo veel ruimte, zo veel meer huis voor je geld. Het klimaat, de zee, de natuur, de stadjes. Meestal slaat na een uur of wat het verstand weer toe. En de realisatie dat we toch niet zo ver weg van ons eigen vlees en bloed willen wonen. Maar we zien hier de kleinzoons al rondrennen, badderen in de rivier, zwemmen in de zee, bergen beklimmen…..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s