zon en zee

Het is lang stil geweest na m’n blog over het boek ‘Boven is het stil’..

We hebben een paar dagen Zeeland geroken, altijd weer mooi als we er zijn. Rondje Brouwershaven en Zierikzee.  Img_0309Img_0324

Img_0288Img_0308Img_0294Img_0320

Img_0300 

Er is weer hard gewerkt bij het MCH, er zijn alweer 2 oppasmiddagengeweest in Woudenberg, ook een kleine vakantie als ik daar lekker doorhet durp loop te banjeren met kleinzoon Kris, ‘us boeddhaatje’, in dewagen. Dat kereltje heeft een volmaakt volle maan gezichtje, met tweealtijd vrolijke donkere kijkers en een immer ready smile. De DalaiLhama is er niks bij.

Met kleinzoon Niek is het genieten geblazen vanwege de verbale interactie, als ik het even zo mag benoemen. Wat is er nu meer ontspannend op de wereld dan lol maken met een jongentje van 3, dat gevoel voor humor heeft? Knuffelen wil Niek ook wel, maar op zijn tijd en dat is helaas niet meer zo vaak als oma zou willen, maar goed, dat heb je met stoere jongens. Dan is het des te heerlijker als je opeens twee armpjes om je nek voelt en een kus krijgt, zomaar.

En vandaag was het weer maandag. We werden beiden redelijk vermoeid wakker na een welbesteed maar druk weekend en besloten geen spannende dingen te doen vandaag, zoals het verre Woubrugge of zo :). Lekker dicht bij huis, koffie gedronken in een strandtent, en op het strand gelegen. Niet gezwommen, de wind blijft fris. Ongelofelijk verschil in temperatuur op dit moment in klein Nederland. Zaterdag hebben we puffend door Assen gelopen waar het minstens 28 gr. was. Hier in Scheveningen waait een koele zeebries en door een lichte sluierbewolking is het een stuk koeler.

Zo, de stilte is weer doorbroken.

Advertenties

2 gedachten over “zon en zee

  1. Andrxe9 de Hooge

    Een prachtige site!!! Puerto Rico moet echt heel mooi zijn!!!

    Zondagavond, 21 februari 2010, zag ik dat reisprogramma van Floortje Dessing en Daphne Bunskoek. Daphne was toen op Puerto Rico; echt genoten van deze aflevering!!! Reizen heb ik ook veel gedaan en het blijft me trekken!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s