nog een maal PR

Als afscheid van de reis nog eenmaal de foto van wat overgrootmoeder Gome van Kim blijkt te zijn met de oudere zus van grootmoeder Carmen.
Voorouders_matos_4

 

Rond 1920 vertrok Carmen naar Amerika en voor zover wij weten heeft ze haar ouders en broer en zus daarna nooit meer gezien. In de VS had ze wel contact met wat neven en nichten.

Zo gaat het met de liefde….

Gelukkig voor haar kreeg ze 6 kleinkinderen die veel bij opa en oma logeerden en aan wie ze veel liefde kwijt kon, ook al deden ze in haar ogen wel erg wilde dingen. Lang haar, rockbandjes, school niet afmaken, kortom de 60er jaren brachten een soort mens voort die zij en John niet konden plaatsen. Ze bleven dus ook hevig hun best doen iedereen toch maar in het gareel te krijgen. Grandpa John droeg altijd een sollicitatieformulier in z’n binnenzak voor het postkantoor waar hij werkte en waar hij zo op hoopte dat z’n kleinzoons ook een zekere toekomst tegemoet zouden gaan, inclusief pensioen. Maar, hoe hij soms ook mopperde op de wilde haren, als een van de kleinzoons optrad in New York zat hij, met hoed, op de voorste rij!
True love…

Ik heb nu foto’s geplaatst bij de verschillende berichten, foto’s diebij aanklikken vergroten. De vorige serie was niet juist geplaatst. Duskijk vooral nog even want er zitten hele leuke bij!

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

Eén gedachte over “nog een maal PR”

  1. wat leuk mom! alle fotos en herrinneringen.twas echt heerlijk daar. ben nu in een cafeetje in montreal. tis een aparte stad joh. jenny werkt vandaag, maar ik vermaak me prima. beetje rondwalen, fruit gekocht, petje gekocht. in een park gezeten. mis you. kus en knuffel van mij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: