de reis overleefd en nu de hitte

Anderhalve dag op weg, drie vluchten, drie vliegvelden, shuttles, metro’s, treinen, we moesten er wel wat voor over hebben om op dit tropisch eiland te komen! Puerto Rico, here we are! Het Guesthouse Andalucia is idyllisch, iedereen is vol lof over Kim’s surf talenten op internet. Hij had gezocht naar strand, niet toeristisch, niet te duur, wel comfortabel, met airco en nog van dat soort eigenschappen. Ze zijn er allemaal, de goeie dingen. Het is klein ook nog, dus heel persoonlijk! Twee mannen, partners, een van Puerto Rico en een uit Hongkong runnen het pensionnetje. De kamers hebben keukenblokken en koelkast, dus we kunnen ook onze eigen sandwich of maaltijd klaarmaken. Saves money!

We hebben nog niet zoveel gezien, komt nog. Wel heerlijk gezwommen in de zee met hoge golven, heerlijk!

De reis was wel vermoeiend. Ik reisde samen met jongste dochter Saskia en dat maakte het gezellig maar we hebben ook heerlijk gebekvecht over van alles en nog wat. Dat kan in een goed huwelijk…

Uiteraard zijn we een aantal dingen onderweg kwijtgeraakt. Dochter heeft een Engelse kennis die tijdens onze stop-over in Londen even kwam buurten. Als hij niet naar het vliegveld was gekomen om ons te zien dan was ik nu mijn rugzak kwijt. De goeie jongen is terug gerend naar de shuttletrein waarin ik de tas had laten staan en op de een of andere manier van de politie terug gekregen….Rugzakken zonder eigenaar in een trein zijn nogal verdacht tegenwoordig!

We hebben een prachtige auto gehuurd voor 8 personen, dus we gaan er op uit!

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

3 gedachten over “de reis overleefd en nu de hitte”

  1. Een prachtige site!!! Puerto Rico moet echt heel mooi zijn!!!

    Zondagavond, 21 februari 2010, zag ik dat reisprogramma van Floortje Dessing en Daphne Bunskoek. Daphne was toen op Puerto Rico; echt genoten van deze aflevering!!! Reizen heb ik ook veel gedaan en het blijft me trekken!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: