Lente en een reunietje

Het krentenboompje wat we vorig jaar plantten bloeit als een tierelier. Het is half zo hoog als het was omdat lompe zeemeeuwen zonder enige reserves in de tere top en zijtakken neerplompten.
Krak, zeiden die met een zucht en vielen ter aarde.
Zeemeeuwen zijn een plaag.

Niettemin, ons boompje is een heel overtuigende lentebode!

Tweede Paasdag leek het inmiddels wel hartje winter met eerst sneeuw en toen regen met bakken uit de hemel. Wij hadden een (Geerts-Sonneveld) familiebijeenkomstje gepland. Weken van tevoren, probeerde ik te reserveren voor een groep van 18 personen maar kreeg overal nul op request. Nee, 2e Paasdag is het overal zo druk, dan konden er geen reserveringen gemaas Ochtends in de sneeuw, regen en harde wind zijn Kim en ik weliswaar naar de boulevard getogen in de veronderstelling dat iedere strandtent blij zou zijn met welk levend wezen ook op zo’n dag!

Gelijk hadden we. In Bora Bora konden we zo de plek rond het haardvuur reserveren en voor 18 personen diner. Perfect was het. Zeker toen ’s middags de zon doorbrak en we zelfs met een stel nog langs het strand gewandeld hebben. Niek (3 j.) en Marij (3 j., kleindochtertje van mijn zus Thea) hadden het grootste plezier samen in het zand en samen in de strandtent. Leuk om bij elkaar te zijn. 

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in Daily life. Bookmark de permalink .

3 reacties op Lente en een reunietje

 1. Thea zegt:

  Je snapt zeker wel dat ik van mijn ongeluk ga profiteren. Als invalide ben ik vast zo binnen (met rolstoel). Wil je mijn begeleider zijn?

  Like

 2. Janke zegt:

  Ook erge leuke blog om te lezen:

  http://www.eurocrat.blogspot.com

  Van mijn dochter .haha.Janke.

  Like

 3. margreet zegt:

  inderdaad Janke, leuke blog! kan er geen reactie achterlaten dus geef het maar door voor me. Ik begrijp dat ze weer in de States terug is. Oh en in het adres, achter com moet geen punt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s