stewwetjes

Stewwetjes zie ik, zelfs zonder hulp van m’n kleinzoon Niek, die ze maakt van klei. Ik zie ze voor m’n ogen dansen na weer 8 uren achter de PC gezeten te hebben. Dit keer betaald en dat voelt toch altijd goed! Niet dat ik hebberig ben, hoor….Maar een dienstmaagd is haar loon waard, toch?

Welaan, ik heb een leuke afdeling met leuke collega’s getroffen. Ben heel content. Mijn werk zal vooral bestaan uit veel werken met het plaatsen van berichten, advertenties e.d. op de website van MCH Westeinde. Neem maar een kijkje op de site. Veel info, ook over ziektes en aandoeningen!

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

6 gedachten over “stewwetjes”

  1. de anonieme ben ik. Ik had blijkbaar dus alleen m’n mailadres ingevuld omdat ik teveel met m’n pagina naar onder stond…
    Wanneer ga jij naar Jes en Dos? Een keer in de weekend kan ik ook

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: