weer geld aan het eind van de maand!

Even een snelle update! Volgende week begin ik (14e etage!) op de afdeling interne en externe communicatie van het Medisch Centrum Haaglanden lokatie Westeinde als, niet helemaal Mch_westeinde_2aduidelijk nog, maar een soort vliegende keep, zeg maar. Ik vind het echt leuk zo eens een kijkje te kunnen nemen in een heel andere werkomgeving dan ik tot nu toe gewend ben! Sinds 1996 heb ik achtereenvolgens bij een onderzoeksinstituut gewerkt in Wageningen als herintreedster. Receptioniste/telefoniste. Was leuk om mee te starten en heb er veel geleerd, puur alleen al met vertrouwd raken op computer en zo. Dat was nog de ‘bibber-ik durf- dat- ding -niet-aan -te- raken- want- straks- is- alles- weg-fase’. Dat gebeurde dan ook prompt meermalen per dag…Toen fractie-assistente bij de ChristenUnie-SGP en daarna bij ChristenUnie Tweede Kamer.

En nu dus de medische wereld. Ben ik altijd in geinteresseerd, genoeg kwaaltjes (ha,ha). Nee, vooral het communicatiegedeelte lijkt me erg leuk. Ik zal niet direct redacteur van het personeelsblad worden, gelukkig niet, maar om te ondersteunen en te zien hoe het reilt en zeilt op zo’n afdeling, prima! Wie weet waar ik op deze manier nog inrol op mijn hoogbejaarde leeftijd…

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

4 gedachten over “weer geld aan het eind van de maand!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: