verlovingsfeestje – na 45 jaar

Img_0279_editedM’n eerste verlovingsfeestje sinds 45 jaar! m’n oudste zus Loes verloofde zich officieel, en het feestje werd gevierd in onze huiskamer in Schiedam. Het maakte diepe indruk op me en er ontstond direct een hevig verlangen in mijn kleine meisjeshart zelf ooit ook zo te verloven met mijn prins. Ik was 8 jaar en de receptie had me betoverd. Iedereen kwam in z’n mooiste kleren cadeautjes brengen, er waren lekkere snacks en drinken. Het kon niet op.

Het is er bij mij niet van gekomen. De tijd voor ons huwelijk was zo kort dat er geen officiele verloving meer inpaste!

Maar nu dan toch weer een verloving, van zoon Lukas en zijn Ravinia. Weliswaar geen receptie, gelukkig niet want dat zou wel een grote heisa geweest zijn in onze huiskamer. Maar wel met beide families. Patricia, de moeder van Ravinia, Eugene haar broer met zijn drieling Abigail, Sheryl en Amber! En Glenda, de zus. Wij waren er ook allemaal. Niek genoot van het kindergezelschap en alle andere speelpartners!Img_0259  Patricia had alle eten meegenomen en twee taarten…

Het was het beste verlovingsfeestje sinds jaaaren!!

Img_0269_edited

Img_0278_edited

Ravinias_mom_patricia_and_her_grand Img_0264
Img_0277_edited

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

5 gedachten over “verlovingsfeestje – na 45 jaar”

  1. Klinkt zo bekend, maar ja wat wil je, uit hetzelfde nest. Ik wordt alleen steeds bozer en niet eens alleen bij een onbenulligheidje. Het blijft van binnen wroeten. Dit heet wrok.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: