ga alsjeblieft nooit meer skieen..

Mijn buurman ligt aan de hartlongmachine in een Oostenrijks ziekenhuis na een ski ongeluk. Hij ligt daar al 2 weken en is in coma. Z’n vrouw is bij hem, maar hun kindertjes zijn hier bij opa en oma. Ze gingen even een paar dagen er tussenuit…

Ik ben helemaal aangeslagen. We kennen elkaar nog maar 1 jaar maar het zijn zulke hartelijke open mensen dat het lijkt of we elkaar altijd gekend hebben.

Zo’n onvoorstelbaar vreselijk, bizar ongeluk; over de skipiste liep een bevoorradingskabelbaan voor een restaurant boven op de piste waaraan een zwaarbeladen kist hing van 300 kilo zwaar. Hij is er vol tegenaan geklapt omdat de kist te laag hing. Hij is langer dan gemiddeld en heeft zwaar hoofdletsel opgelopen. Onduidelijk is of hij wakker kan worden uit het coma en wat de hersenschade is. Oh wat bid ik dat hij herstellen mag en dat God hem genezen zal.

De skipiste blijkt een levensgevaarlijke plek inmiddels. Alleen in Oostenrijk zijn al meer dan 30 mensen omgekomen tijdens het skieen dit seizoen! Dit  is geen leuke vakantie sport meer.

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

4 gedachten over “ga alsjeblieft nooit meer skieen..”

  1. Jeetje, wat vreselijk… Ga je er even lekker tussenuit om wat rust te pakken en op te laden, gebeurt dit!

    God’s zegen voor hem en zijn gezin, ik neem ze op in mijn gebeden…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: