vliegtuig

Kim is in z’n element. Niek rakelt alle herinneringen aan de kinderjaren van onze eigen kids op. Als klein babietje kon Kim niet zoveel met Niek, behalve zingen en een beetje knuffelen. Maar nu is de gouden tijd van voorlezen en spelen aangebroken. Na het indrukwekkende ‘Enge Robot’ spel (zie m’n vorige blog) volgde de vliegtuigsessie.

Kim deed vroeger de engste dingen met onze kids. Een van hun meest geliefde spelletjes bijv. was ‘vliegtuig’. Kim balanceerde hen horizontaal op z’n voeten en liet ze vliegen als een zweefvliegtuig, tot mijn grote angst. Maar ze zijn er allemaal heel flink en sportief van geworden!

Img_0020 Img_0022 Img_0023

De allerengste positie staat hier niet op de foto trouwens. Kim zet dan z’n voeten tegen de buik aan en steekt z’n benen de lucht in,met Niek horizontaal. Als het even kan laat Kim dan ook nog het liefst de handen los zodat het arme schaap alleen maar de steun van  die voeten heeft. Ik houd altijd m’n hart vast en zie Niek al het raam doorsuizen….

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in niek. Bookmark de permalink .

4 reacties op vliegtuig

 1. janke zegt:

  Ik ben nog steeds verbaasd dat dat de kleine JESSECA is….

  Like

 2. Thea zegt:

  Wat een mooi mannetje (en dochter uiteraard).

  Like

 3. Thea zegt:

  Wat is Niek groot. Hoe lang is hij. Marij reikt tot mijn knie of misschien iets hoger met haar maatje 86/92. Niek lijkt zoveel langer.

  Like

 4. margreet zegt:

  hij is 98/104 denk ik. De foto vertekent het een beetje,hij lijkt daar bijna net zo lang als Kim. Dat zou zorgwekkend zijn, maar hij is de laatste tijd wel erg gegroeid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s