van alles wat

zaterdag stond onze sinterklaasviering in het teken van Harvard. We zouden geen cadeautjes doen dit keer, maar Kim is in de ban van de goedkope dollar en kwam een aanbieding van Harvard t-shirts tegen op internet. Hij viel als een blok. Zijn universiteit, on sale en dan ook nog bijna $1,50 voor een euro. Dat kan je toch niet voorbij laten gaan?!

Op een goeie dag werd er een grote doos bezorgd. Ik had geen idee, maar het bleken dus 20 t-shirts te zijn. In alle verschillende maten die maar mogelijk zijn, heren- en dames modellen. Met gepaste trots heeft Kim ze zaterdag uitgedeeld. (Niet allemaal, want op de reunie in Puerto Rico krijgen de familieleden er ook allemaal een. Kim’s vader heeft op Harvard les gegeven,dus zo is hij ook een beetje aanwezig) Ze stonden eigenlijk wel leuk!

Afb015_2

Jes en Dos waren er vrijdag en zaterdag. De rest kwam van zaterdag tot zondag. Helaas heb ik geen foto van de hele ‘gang’. Wel nog wat andere leuke plaatjes van Niek.

Niek kan op verzoek alle gezichten trekken tegenwoordig. Hij wil nu dus ook wel ‘poseren’. (Afb009_1Iets waarin hij lange tijd geen enkel belang bij had. Echt een jongen….)

of boos kijken Afb005 of verdrietigAfb004 of blijAfb003

Jes is bijna uitgerekend en dat is maar goed ook, want Niek kan nog net op schoot!Afb018

Advertenties

3 gedachten over “van alles wat

  1. Jolien

    Margreet,
    het is hier heerlijk koud…dat heb ik vanmorgen wel gemerkt. Wat was het weer vroeg en koud na een vakantie! Geniet er maar van, die warmte en alles om je heen!!! Echt doen.
    Veel liefs Jolien

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s