boston

Scheveningen_003 Scheveningen_008 Scheveningen_009 Scheveningen_010 Scheveningen_011 Scheveningen_013 Scheveningen_014 Scheveningen_021 Scheveningen_023 Scheveningen_016

Deze plaatjes heb ik met m’n telefoontje gemaakt. Zijn eigenlijk van prima kwaliteit!

Van l naar r, 1e rij: Yani voor het eerst in haar leven met kort haar! *Uitzicht op de flats va m’n schoonouders. Zij wonen in de rechtse hoge flatop de 16e verdieping. *Wandelingetje langs het water met aanwezige familie:Yani, Brook met dochtertje Alouette, Chris en Blanca en Kim. *Blanca bij een stop tijdens onze herfsttocht langs de kust ten noorden van Boston, naar Rockport. Pompoenen overal en in overvloed! Het was bijna Halloween. Mijn schoonmoeder heeft tegenwoordigde gewoonte als er kinderen langs de deur komen zichzelf te verkleden met blonde pruik en masker. Kim had het vermoeden dat de kinderen dat wel erg eng zouden vinden. Het is immers de bedoeling dat de kinderen zich verkleden…Niet de mensen die de deur openen.

Dat vind ze nu juist zo leuk, zei ze.

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

2 gedachten over “boston”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: