nog een maal de Red Sox

Vannacht om 01.15 uur sloop Kim het bed uit. De finale kijken van de Red Sox tegen de Denver Rockies. Via internet. Hij had er zelfs $10 voor betaald. Ik slipe gelukkig weer in. Tot 5.30 uur of zo. Ik werd wakker van een ingehouden, op hoge toon geuitte kreet. Waren de peozen aan het vechten? Had iemand een nachtmerrie? Op zoek naar de oorsprong kwam ik Kim’s kamer binnen. Geheel alleen, achter z’n PC, zat Kim, heel zachtjes, uitzinnig blij te zijn. ‘Ze hebben gewonnen, jippy!!’. 

Nu kan hij eindelijk weer rustig slapen ’s nachts. The game is over. Voor een jaar in ieder geval!

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

6 gedachten over “nog een maal de Red Sox”

  1. Ik zat gisteren tijdens een workshop van de Kaderschool naast Hendrik Jan Beerenschot, voorzitter van het bestuur van de CU in Wageningen. CU Wageningen heeft loodzware weken achter de rug.

    Like

  2. Hoi Margreet,
    Rouvoet heeft niet gezegd dat ze de christenunie wel kan blijven vertegenwoordigen, alleen dat ze formeel (=juridisch) niet vertegenwoordiger af kan zijn door haar handelen. De ongelukkige en onjuiste manier van citeren suggereert iets heel anders, nl. dat hij het prima vindt als ze aanblijft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: