Afb002 Eindelijk dan: Status!!

Samira en haar moeder Sava uit Sudan vallen onder het Generaal Pardon en mogen in Nederland blijven waar ze al bijna 10 jaar wonen.
Samira spreekt uitstekend Nederlands en haar droom is chirurg worden. Maar een leer/werk traject verzorging zou haar al heel blij maken. Ze stopte haar opleiding op Mondriaan omdat ze de enige is die voor haar moeder kon zorgen die vanwege alle stress en trauma’s lijdt aan allerhande lichamelijke kwalen en somberheid. Ik hoop en bid dat Samira verder kan komen en haar talenten ontplooien! Ze heeft nu eindelijk de vergunning die onontbeerbaar is voor werk en opleiding. Maar een steuntje van de omgeving is ook nodig.

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: