waar is iedereen?

Ik, family-animal dat ik ben, voel me "afgesneden" van een groot deel van m’n familie opeens! Niek, Jes en Dos in Griekenland; Griekenland1

Jes en Dos zitten in het N-Westen, vlak tegen Albanie aan, tegenover Korfu en dan een half uur de bergen in. Het is er niet zo warm, 19 graden zag ik op internet.

                                                                     

Berlijn3_1

Sas zit in Berlijn, waar het 30 gr. is.

Bron_dalfsen_1En Kim zit in Dalfsen, waar het 13 gr. was!

Kim is naar de predikantenconferentie. Volgens mij nog altijd zo’n conferentie van het stapelbeddencomfort..Maar hij heeft er veel plezier en voor zijn doen weinig nachtrust. De christelijk gereformeerde predikanten hebben gelijktijdig hun conferentie. Dat is voor de eenheid een goede zet. Niets is zo samenbindend als eens gezellig samen borrelen tot (na) middernacht!

Gisteren hoopten we op een zonnige tweede Pinksterdag in de zalige tuin van onze vrienden Jan en Henny in de Betuwe. Het mocht niet zo wezen. Maar we hebben het ondanks het miezerige weer binnen heel genoegelijk gehad (haard aan!)en eindelijk de tijd om bij te praten. Lekker eten, wijntje en een goed gesprek. Wat heeft een mens verder nog nodig?

Advertenties

6 gedachten over “waar is iedereen?

  1. Thea

    Als Kim in de Bron zit is er zeker geen stapelbedden cultuur. Een prachtig oord met luxe een- en tweepersoonskamers (met en zonder douche)aan de Vecht.

    Like

  2. nadia van zyl

    Passieblomme was vir my as tienerleser, so 22 jaar gelede, ’n bundel wat my diep aangeraak het. Ek het besef dat niemand so ‘eenvoudig’ kon dig oor so ’n dieprakende gebeurtenis en nie ’n genie wees nie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s