soms…

Soms denk ik: waar zijn we aan begonnen?? Twee kleine katjes die door de kamer vliegen is nog grappig en vertederend. Ze wegen niets en ach, zoveel schade richten ze dan nog niet aan. Maar nu hebben we twee bijna volwassen katten die met nog meer energie door de kamer vliegen en vervolgens het liefst neerploffen op mij dierbare zaken, zoals m’n antieke servies of zo.

Ze gebruiken het liefst de bank en stoelen als krabpaal en vooral Gina vindt de meest obscure plekjes om etterig te zijn. Zit ik lekker de krant te lezen, moet ik haar weer uit m’n planten plukken, of van de bovenste boekenplank halen waar ze de boeken naar beneden duwt. Ze is overal en altijd op zoek naar planten en bloemen om die vervolgens kaal te vreten…M’n met liefde gekoesterde orchidee-stek uit Korea kreeg dit jaar voor het eerst bloemetjes..dacht ik…De volgende dag waren ze spoorloos verdwenen en ik heb een ernstig vermoeden dat Gina ze als toetje heeft opgegeten..
No peace for the wicked.


Poezen_feb_2007_3

Ik vind poezen leuk, maar alleen als ze slapen!!

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in charlie en gina. Bookmark de permalink .

4 reacties op soms…

 1. Thea zegt:

  Wat een fantastisch leuke foto.

  Like

 2. margreet zegt:

  Ik zzie nu pas dat ik niet meer kan rekenen…Als ik 85 ben is Kim natuurlijk 94!!

  Like

 3. suzy zegt:

  wat zijn ze weer gegroeid !!

  Like

 4. Susanne zegt:

  Ik vond het stiekem toch altijd wel weer heel leuk als de katten weer eens de halve achtertuin meenamen naar mijn bed, al schold ik ze meestal verrot als ik in mijn bed kroop en er weer een zooi takjes, modder en zelfs slakjes onder mijn dekens lag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s