familie alom

Het is een en al familie wat de klok slaat de laatste dagen! Gisteren zijn Blanca en Chris Fincham (Kim’s moeder en stiefvader) aangekomen in Nederland.
Ze logeren een paar dagen bij ons in Den Haag. Kort maar krachtig verblijf. Waarschijnlijk de laatste keer dat ze in Nederland zijn, vanwege hun leeftijd. Blanca is 83, Chris 78 geloof ik. In goede gezondheid, maar toch. Het reizen is vermoeiend. De reden dit keer is het overlijden van een zwager van Chris in Engeland. Vandaar toch nog een keer de overtocht gewaagd. Opvallend was dat in Engeland een aantal familieleden ’s avonds niet meer naar een bijeenkomst durfden te komen vanwege ‘de afstand’. Daar zaten de oudste familieleden, Blanca en Chris, helemaal uit de VS! Hoe bedoel je afstand??

Vandaag zijn alle kids langs geweest. Jes en Niek overdag, de rest om te eten. Lekker Chinees gehaald. Gisteravond met z’n vieren in ‘RAAR’ gegeten in Scheveningen, in de jachthaven. Een aanrader. Niet supergoedkoop en een beetje weinig eten misschien maar erge leuke ambiance en erge goeie service. Ook de kwaliteit van heten was erruug goed.

Ertussen door speelt alsmaar mijn moeders gezondheidssituatie. Die is tot nu toe nog steeds erg zorgelijk. Als de anti-biotica, die ze sinds gistermiddag krijgt, niet aanslaat is het nog een kwestie van dagen, volgens Joke, de persoonlijke verzorgster van moeders. Ze was erg somber aan de telefoon. Morgen ga ik er weer heen. Ook met mijn familie dus contact, maar dan via telefoon of mail.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s