geselecteerd als gefixeerd bericht

WELKOM OP MIJN WEBLOG
 
Hallo, leuk dat je op mijn blog bent!!  In de zijkolom kun je klikken op ‘over mijzelf’ als je meer over me wilt weten.  Voorlopig even kort maar krachtig: ik ben een vrouw met veel interesses, een gezin en een part-time baan.

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in Daily life. Bookmark de permalink .

3 reacties op geselecteerd als gefixeerd bericht

 1. Janneke zegt:

  k’heb hem niet gezien…wel interresant onderwerp trouwens…
  groet

 2. christine zegt:

  Ja, heb hem gezien, dat van die mascara en lipstick (vooral ’s ochtends in bed, haha) was mij ook opgevallen ja. Ik zat wel echt in de film en vond het plot spannend, en het brengt de oorlog toch weer wat dichterbij (waarbij ik altijd een diep respect voel voor de mensen die wel hebben durven handelen, ‘het verzet’) 2x ontroering: toen zij hoorde dat haar duitse liefje dood was en ze zo erg moest huilen, maar meer nog aan het eind, en dat ging wel wat dieper, dat je het land Israel zag, in oorlog, ik voelde een diep medelijden voor het joodse volk, die daarheen gegaan zijn na de ellende in europa en nu daar in de shit zitten, wat een opgejaagd volk, was opeens even pro-israel…

 3. margreet zegt:

  Inderdaad, die emotie die ze toont na het sterven van haar duitse geliefde vond ik ook heel echt. Daaraan kon je wel merken dat ze een goeie actrice is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s