familiefoto’s

Familie_boston

Dscn0614_1 Nog een paar foto’s. Linkerfoto weer een deel van de familie, nu met broer Robin, 2e vl achter. Rechts mijn schoonmoeder, met haar broer, Woody.

Vandaag schitterende wandeling gemaakt in de omgeving van Brook en Katie’s huis. Ze wonen twee en half uur rijden van Boston in een heel klein stadje, Shelburne Falls, min of meer op het platteland. Heuvelachtig, stil, mooie vergezichten. Het weer was koel maar glashelder en zonnig. De volmaakte herfstdag met een hemel zo blauw dat alle kleuren dubbel fel leken. In boston terug in een klein restaurantje gegeten in de Italiaanse wijk.

Morgen is het alweer zaterdag. Nog een dag en we vliegen richting Nederland. Er wordt hier erg slecht weer verwacht voor zondag. Hopelijk geen vertragingen!

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in Daily life. Bookmark de permalink .

Een reactie op familiefoto’s

  1. Anoniem zegt:

    Lieve mensen, een goede terugreis en hoop jullie binnenkort weer te zien. Veel liefs, Jolien

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s