meer foto’s

Boston_skyline
Boston city

Dscn0632
Yani, Robin, me and Kim; voor: uncle Woody, Lark, Mom

Gisteren een echte familiedag, opnieuw. In de ochtend in ganzenpas naar het winkelgedeelte in de buurt van waar Kim’s ouders wonen, Quincy Market. Woody en Mom lopen allebei nog goed, maar langzaam, dus het was een hele wandeling. Woody kocht cadeautjes, Lark en ik laarzen…op Mom’s creditcard :). Altijd leuk, shoppen met je schoonmoeder, tenminste deze schoonmoeder!

Thuis gekomen kwam Yani en uit New York de volgende broer: Robin. Weer in de grote kring, kletsen, lachen, herinneringen ophalen van ‘toen’. Ik ben op de leeftijd gekomen dat ik, als ik te hard lach, ik een snelle gang naar de WC moet ondernemen. Die duik heb ik wel een paar keer moeten maken! Vooral Kim en Robin samen, die anderhalf jaar schelen en veel samen optrokken hebben de gekste verhalen samen. Robin is een stand-up comedian-achtig iemand, dus ook uit m’n ogen vloeide het vocht rijkelijk.

Onontbeerlijk in de Batteau familie is muziek. Robin had z’n gitaar en mandoline meegenomen, Yani haar banjo, Lark haar stem! Er is zelfs een gezamenlijk lied geproduceerd, dat Robin uit gaat werken en misschien wel zingen op z’n volgende optreden in november. Cool. Dscn0563_1 

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in Boston 2006. Bookmark de permalink .

4 reacties op meer foto’s

 1. Thea zegt:

  He, he. Dat vond niet alleen Suzy

  Like

 2. Thea zegt:

  Heb je een digitale camera gekregen?? Wat een mooie foto’s.

  Like

 3. mareetr zegt:

  nee, is Lark’s camara. De pret is dus nu voorbij want Lark is weer terug in Californie…De verleiding is groot er zelf een te kopen.Eerst de laptop-schok maar verwerken, ha,ha

  Like

 4. Janneke zegt:

  Gezellig hoor!
  groet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s