nog even geduld

Helaas we weten nog steeds niet zeker wat we in huis hebben gehaald, katertjes of poesjes. Ik heb op internet gekeken hoe je dit fysiologisch kunt vaststellen. Jullie begrijpen dat ik inmiddels wel enig onderscheidingsvermogen heb op het gebied van mannelijk en vrouwelijk, maar dit is toch wel erg miniscuul, hoor. Op de kattensite staan hele grote, voor de dierenleek makkelijk te begrijpen, achterkanten van resp. poezen en katten, maar eerlijk gezegd, zie ik geen enkel verschil! Zal wel aan mij liggen. 

Hoe dan ook: het zwart witte poesje/katje heeft een zwart vlekje onder de neus wat zo sprekend op een snorretje lijkt, dat Kim met het lumineuze idee kwam hem/haar Charley te noemen, naar Charley Chaplin. We vinden nl. dat hij wel een echt kattenhoofd heeft. Mocht het toch anders blijken dan houden we het toch op Charley. Alleen, dan geven we er een kunstzinnige draai aan en is de vernoeming naar Charley Toorop (kunstschilderes 1e helft 20e eeuw). Het worden dus twee filmsterren of twee kunstschilders. Hoewel, Trijntje vind ik ook erg leuk.

Vrijdag komt de uitslag.  Dan geeft de dierenarts eindelijk opening van zaken. Male or female what will it be?

Advertenties

2 gedachten over “nog even geduld

 1. Fred Pietersma

  Dat plaatje op de kattensite komt bij mij vandaan.
  Als je op Weetjes over katten (http://www.weetjesoverkatten.nl) kijkt bij Algemeen –> Gestelde vragen –> Zwanger/voorkomen, dan zie je op de bovenste 2 tekeningen een vrouwelijk en een mannelijk kitten.
  Aan de linkerkant zie je dat de 2 openingen vlak bij elkaar zitten. Aan de rechterkant zie je 2 openingen met daartussen de piemel van een kater(tje). De afstand tussen de 2 openingen is dus veel groter.

  Misschien dat je nu wel kunt zien welk geslacht het is.

  Groetjes,
  Fred (beheerder Poezenpraatjes (http://www.poezenpraatjes.nl))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s