3 gedachten over “wizkids

 1. Susanne

  Wat moeilijk is dat toch! Heeft ze ook wel eens echt heldere momenten, dat ze weet dat ze Alzheimer heeft? Mijn overgrootmoeder had dat regelmatig en ze moest altijd zo huilen dat juist zij, die sterke vrijgevochten vrouw, deze ziekte had gekregen. Een half uur later dook ze rustig weer onder de vensterbank, onderwijl uitroepend dat de moffen eraan kwamen, dan hoorde ze een vliegtuig overvliegen…

  Like

 2. Margit

  Wat moeilijk is dat, als je moeder zo wordt. Lijkt me ook erg vervelend om haar dan weer achter te moeten laten.
  Mijn schoonvader was ook dementerend en met hem hebben we ook moeilijke momenten meegemaakt, zeker toen hij in het verpleeghuis terecht kwam. Hij was zeer verontwaardigd in het begin, dat mijn schoonmoeder hem daar durfde achter te laten. Volgens hem hoorde hij daar niet thuis.
  We hebben ook leuke dingen meegemaakt met hem. Zo zat hij een keer aan het Avondmaal naast mijn schoonmoeder en toen was hij al ziek. Hij begreep er al niet veel meer van. Toen de wijnbeker kwam, greep hij zijn kans, zette de beker aan zijn mond en begon hem leeg te drinken. Mijn schoonmoeder had de grootste moeite om de beker weer uit zijn handen te krijgen. Je begrijpt, dat gaf de nodige hilariteit en naderhand kon mijn schoonmoeder er ook wel om lachen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s