er zit een olifant op m’n borst

Wie kent dat gevoel? Als ik (te druk) geweest ben kan ik soms dagenlang rondlopen met het gevoel dat er iets zwaars op m’n borstkas ligt, zeg maar een redelijke maat olifant..Ik heb dan de neiging veel te zuchten om lucht te krijgen.  tegelijk moet ik ook veel gapen, en ik voel me moe.  Maar ook een beetje rusteloos.  Kortom geen lekker 2e pinksterdag gevoel..

Na een fietstocht en een broodje op het strand gaat het weer wat beter. De olifant houdt niet van wind en uitwaaien, ha ha.

De zon heeft zich even laten zien, gelukkig net toen wij in een broodje hapten bij Down Under, onze favoriete strandtent bij het Zwarte Pad in Scheveningen.  Nu is het weer grauw en zelfs koud. Zucht. Wanneer gaat de zomer nu eens beginnen?

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Een reactie op er zit een olifant op m’n borst

  1. Thea zegt:

    Deze week wordt het volop zomer. Hou vol!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s