fiets gestolen

Deze fiets (de oranje versie) is sinds een week gestolen.!!!!!! M’n tweede nieuwe fiets in 2 jaar tijd. Gewoon spoorloos verdwenen. Terwijl hij vaststond met ketting en al. Diepe, diepe zucht.

Nu maar weer een grijze, grauwe Union, waar niemand ook maar enige lol aan beleeft, mezelf incluis. Als tie maar 2 wielen heeft en een zadel .

Ik ga emigreren naar een ver en veilig land, waar niemand fietsen steelt, geen middelvingers opsteekt in het verkeer en waar men elkaars eigendommen nog respecteert en elke voorbijganger groet

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in chronicles. Bookmark de permalink .

Een reactie op fiets gestolen

  1. Frouckje zegt:

    Ik ben bekend met dit euvel. Daarom rijd ik al jaren op een oud krot rond. En vorige week was die pleitte: meegenomen door de gemeentelijke opruimingsdienst, omdat hij niet goed in het rek stond! Kosten € 12,50! En dat terwijl mijn fiets niet in de rekken past, omdat de banden te dik zijn! Balen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s