mislukte kopfoto

alweer even terug, maar toch…

Advertenties

6 gedachten over “mislukte kopfoto

 1. alma

  Hi Margreet,
  Wat gezellig zeg dat Saskia een tijdje bij jullie
  thuis woont. Geef haar mijn groeten ajb. En als je tijdens je uitjes zin in koffie hebt Lau Mazirellaan is altijd open.
  Bye
  Alma

  Like

 2. Annette de Witt

  Hallo Margreet, Ik las je stukje over de wanen van je moeder. Ik raad je aan het boek van Naomi Feil “De validation-methode in de praktijk” te lezen. Daarin staat een duidelijk antwoord op de vraag waar de wanen vandaan komen en ook hoe er zonder medicatie van af te helpen. Overigens heel veel sterkte met het omgaan met je “langzaam verdwijnende” moeder. Groet, Annette

  Like

 3. Vroukje

  Ik krijg het idee dat Saskia een creatief persoon is en van mode houdt. Ik heb een heel leuk tijdschrift ontdekt dat misschien wel wat voor haar is. Mode Joli heet het (www.modejoli.nl). Ik ben er weg van, want er staan zoveel leuke en originele ideeen in en je kunt er echt inspiratie uit opdoen. Mijn moeder heeft het eerste nummer ongeveer een jaar geleden gekocht toen ze naar Friesland ging om haar oude moeder op te zoeken. Het blad verschijnt vier keer per jaar en toen nummer twee uitkwam en ze weer naar Friesland ging, heeft ze die voor mij meegenomen. En we hadden al afsgesproken dat ze nummer 3 zou kopen, toen mijn oma onverwacht overleed voor het weekend dat mijn moeder er heen zou gaan. Uiteraard ging mijn moeder toen naar Friesland en ze heeft het nummer alsnog gekocht. Sindsdien is het blad nog net wat specialer voor mij. Het verschijnt vier keer per jaar en op de site kun je zien waar het te koop is. Misschien is het wel wat voor Saskia en ook voor jou, want ze doen regelmatig aan het verwerken van tweedehands spullen tot nieuwe creaties.

  Like

 4. Arixebtte

  Dag Margreet,
  Omdat ik erg benieuw ben hoe het met Jesseka is ben k aan het googlen geslagen en.. kwam op deze site uit. Ik ken Jesseka van de EH en sindsdien hebben we eigenlijk geen contact meer. Toch zou ik het leuk vinden om haar eens te schrijven of mailen. Dus is mijn vraag of ik haar (mail)adres mag. Ik hoor het vast wel.
  Groeten van Arixebtte

  Like

 5. Christiaan Boer

  Ik heb op de weblog gekeken van de 40dd en zag deze link staan. Ik dacht, ff kijke hoor. Maar binnenkort bel ik jullie even op voor een zaterdag te prikken om de tuin op orde te maken.

  Maar las ook dat Saskia erg creatief is. Kan ze ook luek broeken maken voor mij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s