mislukte kopfoto

alweer even terug, maar toch…

Advertisements

Over Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.
Dit bericht werd geplaatst in Daily life. Bookmark de permalink .

6 reacties op mislukte kopfoto

 1. alma zegt:

  Hi Margreet,
  Wat gezellig zeg dat Saskia een tijdje bij jullie
  thuis woont. Geef haar mijn groeten ajb. En als je tijdens je uitjes zin in koffie hebt Lau Mazirellaan is altijd open.
  Bye
  Alma

  Like

 2. Annette de Witt zegt:

  Hallo Margreet, Ik las je stukje over de wanen van je moeder. Ik raad je aan het boek van Naomi Feil “De validation-methode in de praktijk” te lezen. Daarin staat een duidelijk antwoord op de vraag waar de wanen vandaan komen en ook hoe er zonder medicatie van af te helpen. Overigens heel veel sterkte met het omgaan met je “langzaam verdwijnende” moeder. Groet, Annette

  Like

 3. Janneke zegt:

  Hallo fam batteau,
  ik lees hier dat Saskia jarig was en wil haar en de rest nog even feliciteren! Dus bij deze; gefeliciteerd! Ik hoop dat het een gezellige dag was.
  Groetjes van ons drie

  Like

 4. Vroukje zegt:

  Ik krijg het idee dat Saskia een creatief persoon is en van mode houdt. Ik heb een heel leuk tijdschrift ontdekt dat misschien wel wat voor haar is. Mode Joli heet het (www.modejoli.nl). Ik ben er weg van, want er staan zoveel leuke en originele ideeen in en je kunt er echt inspiratie uit opdoen. Mijn moeder heeft het eerste nummer ongeveer een jaar geleden gekocht toen ze naar Friesland ging om haar oude moeder op te zoeken. Het blad verschijnt vier keer per jaar en toen nummer twee uitkwam en ze weer naar Friesland ging, heeft ze die voor mij meegenomen. En we hadden al afsgesproken dat ze nummer 3 zou kopen, toen mijn oma onverwacht overleed voor het weekend dat mijn moeder er heen zou gaan. Uiteraard ging mijn moeder toen naar Friesland en ze heeft het nummer alsnog gekocht. Sindsdien is het blad nog net wat specialer voor mij. Het verschijnt vier keer per jaar en op de site kun je zien waar het te koop is. Misschien is het wel wat voor Saskia en ook voor jou, want ze doen regelmatig aan het verwerken van tweedehands spullen tot nieuwe creaties.

  Like

 5. Arixebtte zegt:

  Dag Margreet,
  Omdat ik erg benieuw ben hoe het met Jesseka is ben k aan het googlen geslagen en.. kwam op deze site uit. Ik ken Jesseka van de EH en sindsdien hebben we eigenlijk geen contact meer. Toch zou ik het leuk vinden om haar eens te schrijven of mailen. Dus is mijn vraag of ik haar (mail)adres mag. Ik hoor het vast wel.
  Groeten van Arixebtte

  Like

 6. Ik heb op de weblog gekeken van de 40dd en zag deze link staan. Ik dacht, ff kijke hoor. Maar binnenkort bel ik jullie even op voor een zaterdag te prikken om de tuin op orde te maken.

  Maar las ook dat Saskia erg creatief is. Kan ze ook luek broeken maken voor mij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s