campagne start

foto’s van de startbijeenkomst gemeenteraadsverkiezingen CU-SGP in Den Haag

De kwaliteit van mijn scanner is niet geweldig…de foto’s waren al wat donker maar zelfs met photoshop krijg ik ze niet beter…Zal wel aan mijn gebrekkige vaardigheden met het programma liggen!

In ieder geval is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2006 in Den Haag voor de ChristenUnie–SGP begonnen. Ik heb nu al 10 keer zoveel bewondering voor mensen die een spectaculaire campagne-opening voorbereiden! Dit was een super eenvoudige avond, maar wat een geregel!!

Rouvoet hield een steengoed verhaal over christelijke politiek, waar landelijke en plaatselijke politiek elkaar raken, bijvoorbeeld met de invoering van de WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning. De AWBZ wordt opgeheven en het geld daarvan zal worden overgeheveld naar de lokale overheid. Meer dan ooit sinds de jaren ’60 zal er een beroep worden gedaan op de onmiddellijke omgeving van iemand die zorg nodig heeft. Niet automatisch krijgt iemand meer thuiszorg, enzovoort. Er ligt dus een steeds wezenlijker taak voor de kerken. Christelijke politiek kan daarin sturen.

Auteur: Margreet

Ik vind het heerlijk om te peinzen over de dingen van alledag, de grote en de kleine. Mijn interesses? Lezen, gesprekken met vrienden en kinderen, koken, tweedehands spulletjes zoeken, films kijken, mijn kleinkinderen, mijn Amerikaanse en Franse familie, te veel om op te noemen. Het volle, rijke, soms moeilijke leven met zijn ups en downs, daarover schrijf ik, met plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: