50 jaar ichtuskerk

Dit weekend gevierd dat de Ichthuskerk, Scheveningen, 50 jaar geleden gebouwd werd. Zaterdag bazar, het beproefde instrument voor geld en gezelligheid in de kerk. We hebben een mooi gebouw met een souterrain voor allerlei activiteiten, dus we hebben geen last van regen gehad. Ook geen zon gezien, dat is dan weer het nadeel. Maar goed, ook buiten waren activiteiten.

Enorm veel energie dus gestoken in het organiseren van zo’n dag. Het rendement is gelukkig niet alleen in geld uit te drukken, want alle man-uren bij elkaar opgeteld zouden ver boven de opgehaalde 1500 euro zitten! Leven het vrijwilligerswerk!! Voor alle uren kerkelijk werk, verzet door de jaren heen door twee broeders uit de gemeente, kregen ze gisteren na de dienst de stadspenning van Den Haag uitgereikt! Door wethouder Smits. Goeie actie!

Ook de dienst stond in het teken van 50 jaar Ichthuskerk. Veel oud-leden, maar ook veel mensen uit de buurt waren op uitnodiging gekomen. De kerk zat voor het eerst sinds vele jaren weer stampvol! Heel feestelijk allemaal. Er was een groot koor, ons Sudanese gezin zong twee liederen, en natuurlijk, als slot het Wilhelmus ter ere van koninginnedag.

Advertenties

3 gedachten over “50 jaar ichtuskerk

  1. egbert boerma

    Ik begrijp dat ook niet, evenmin als de (inmiddels afgezwakte) steun van Eimert van Middelkoop. Goudswaard’s visie (en die van dee vroegere linkerflank van de ARP) is meer de mijne. In beide staat de zorg voor de ander entraal, in plaats van het ik-denlkken van Wilders c.s.

    Like

  2. Jako

    Whooo… die laatste regels! Daar wordt iemand (een broeder!) zomaar publiekelijk veroordeeld! Op welke manier zou Bart Jan Spruyt de tien geboden dan negeren of er tegen zondigen? En moet hij daarover dan niet op de juiste integere wijze vermaand worden???

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s